Home » Werken met crepi in Lierde

Bouwproject van A tot Z

Binnen- en buitenschilderwerken

Particulier en zakelijk

Ons bedrijf Pollentia heeft ervaring in het werken met crepi, wij komen uit Lierde. Crepi is voor de buitenkant van het bedrijf; het wordt toegepast als gevelbekleding. Dit geeft een mooie uitstraling aan uw bedrijfspand. Crepi is een afwerkingsmateriaal wat op de gevel wordt geplaatst. Het is te gebruiken voor zowel binnen als buiten.

Op zoek naar een totaalaannemer?

Ons bedrijf uit Lierde kan werken met crepi

Het werken met crepi wordt uitgevoerd door ons schilderbedrijf in Lierde. Crepi bestaat meestal uit cement en zand. Onze schilders gebruiken crepi vaak voor verschillende schilderwerken. Crepi is te gebruiken voor binnen en buitenschilderwerk, je kan dus binnen ook een versiering laten plaatsen op de muur. Onze schilders uit regio Ninove zijn gespecialiseerd in crepi en hebben jarenlange ervaring met het plaatsten hiervan. Als u een gevel wilt renoveren, kan crepi de oplossing zijn. Crepi is gevelversiering, gemaakt van cement en zand. Dit wordt door ons geplaatst op de gevel, zo heeft u binnen no-time een nieuwe gevelversiering.

Vraag om meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het werken met crepi dat ons bedrijf heeft geplaatst in regio Lierde? Lees dan meer informatie over ons bedrijf. Heeft u nog andere vragen? Bel dan ons bedrijf via +32 (0)55 21 16 89. Onze medewerkers geven u de juiste informatie en helpen u met het maken van een afspraak. Wilt u weten hoe het resultaat eruit komt te zien? Bekijk dan onze projecten en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.