Home » Plafondwerken in regio Ninove

Bouwproject van A tot Z

Binnen- en buitenschilderwerken

Particulier en zakelijk

Wij zorgen voor uw plafondwerken in regio Ninove. Pollentia is gevestigd in Lierde, niet ver van Ninove. Ons schilderbedrijf neemt de plafonds van uw bedrijf mee in het schilderwerk, naast uw muren. Hierdoor wordt de ruimte een geheel en past alles mooi bij elkaar. Dit geeft een rustige en professionele uitstraling.

Op zoek naar een totaalaannemer?

Plafondwerken door ons bedrijf uit regio Ninove

Ons schilderbedrijf zorgt voor uw plafondwerken in regio Ninove. Ons bedrijf huurt u in voor schilderwerken voor zowel binnen als buiten uw bedrijfspand. Onze schilders zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring en kennis in huis. Heeft u een houten vloer in uw bedrijf liggen en is deze aan een opfrissing toe? Ook dit nemen wij onder handen met onze vloerwerken; we laten de vloer weer glimmen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de houten vloeren. Deze moeten om de zoveel tijd geschuurd en geverfd worden. Naast schilderwerken kunt u ons inhuren voor renovatiewerken.

Neem nu contact op met ons bedrijf

Plafondwerken in Ninove worden uitgevoerd door ons bedrijf uit Lierde. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons via +32 (0)55 21 16 89. We plannen dan een afspraak in met onze experts. Wilt u van tevoren weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten die we tot nu toe hebben uitgevoerd.