Galaxy centrum fitness

Geraardsbergen

Rouwcentrum De Deyn

Ninove

Zorgkamers De Bie

Aalst

Sint-Jozefscollege

Aalst

Koffiebar Frank

Brussel

Kantine tennis- en padelclub

Lierde

Danszaal

Lierde

Rouwcentrum De Deyn

Ninove

Rouwcentrum De Deyn krijgt een warme uitstraling 

optimalisatie en inrichting bestaand gebouw

Rouwcentrum De Deyn is al een tijdje gevestigd in een industrieel pand in Ninove. Afscheid nemen van een dierbare is een heel intiem gebeuren en dat wou de zaakvoerster nog meer weerspiegeld zien in de plechtigheidsaula en de inkomhal van haar zaak.

Enter Pollentia die deze ruimtes in amper een week een compleet nieuwe look gaf. We schilderden de grijze betonstenen in een warm wit en dat maakte al meteen een wereld van verschil. 

Voor een betere akoestiek en om de stalen dakprofielen te verbergen brachten we mooie donkergrijze vilten lamellen van Hunter Douglas aan. We suggereerden om met warme ledverlichting te werken aan de hand van pendelarmaturen die in lijn met de lamellen hangen. Het houten meubel is een eigen ontwerp en uitgevoerd op maat. 

In dit project kon Pollentia zijn rol als afwerkingsbedrijf helemaal waarmaken.