Home » Renovatiewerken in Lierde

Bouwproject van A tot Z

Binnen- en buitenschilderwerken

Particulier en zakelijk

Uw renovatiewerken worden uitgevoerd door Pollentia in Lierde. Onze schilders worden aangestuurd door aannemers.  Zij zorgen ervoor dat het project op schema verloopt. De experts maken gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van kwaliteit.

Op zoek naar een totaalaannemer?

Ons bedrijf verzorgt uw renovatiewerken in regio Lierde

Laat uw renovatiewerken over aan ons schilderbedrijf uit Lierde. Het renoveren kan zowel binnen als buiten uw kantoor plaatsvinden. Wij houden ons namelijk bezig met binnen- en buitenschilderwerken. Bij het renoveren maken de schilders gebruik van de beste materialen, zodat uw bedrijfspand er straks weer als nieuw uitziet. Voor buiten uw bedrijfspand kan er ook gebruik worden gemaakt van crepi, Dit is een gevelversieringsmateriaal, gemaakt van cement of zand. In de renovatiewerken kan er ook worden gekeken naar de vloer. Deze kan ook geschilderd worden, mocht dit nodig zijn.

Neem contact op met de aannemer

Als u renovatiewerken in Lierde wilt laten uitvoeren, komt u al snel uit bij ons bedrijf. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons via +32 (0)55 21 16 89. De aannemer neemt contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wilt u verder nog weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de projecten die we al hebben afgerond.