Home » Schilderwerken in regio Gent

Bouwproject van A tot Z

Binnen- en buitenschilderwerken

Particulier en zakelijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw schilderwerk op zich kan nemen in regio Gent? Dan eindigt uw zoektocht bij Pollentia in Lierde. Onze specialisten nemen schilderwerk op zich voor andere bedrijven en onze medewerkers maken hierbij gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken.

Op zoek naar een totaalaannemer?

Ons bedrijf zorgt voor uw schilderwerken in regio Gent

Pollentia neemt al uw schilderwerken op zich in regio Gent. De specialisten nemen verschillende schilderwerken op zich. U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Wanneer u binnenschilderwerk laat uitvoeren, zorgen onze specialisten ervoor dat alles goed bij elkaar past. Voor buitenschilderwerk is het ook een mogelijkheid voor crepi te kiezen. Crepi heeft een basis van cement en wordt vaak gebruikt om de gevel mee te bekleden. Dit is dus ideaal om te laten doen als u buitenschilderwerk wilt laten uitvoeren.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie ontvangen over de schilderwerken voor uw bedrijf in regio Gent? Lees dan meer over ons bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met ons bedrijf. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)55 21 16 89. Onze medewerkers geven u met plezier al de informatie die u nodig heeft en beantwoorden uw vragen.