Home » Vloerwerken in Lierde

Bouwproject van A tot Z

Binnen- en buitenschilderwerken

Particulier en zakelijk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw vloerwerken onder handen wilt nemen in regio Lierde? Dan kunt u uitstekend terecht bij Pollentia. Onze experts zorgen ervoor dat uw vloer er, na ons werk, weer als nieuw uitziet. Van een goede vloer heeft u jarenlang plezier. Daarnaast geeft een vloer gelijk een bepaalde sfeer aan een ruimte.

Op zoek naar een totaalaannemer?

Ons bedrijf zorgt voor uw vloerwerken in regio Lierde

Ons schilderbedrijf regelt al de vloerwerken voor uw bedrijfspand in Lierde. Ons bedrijf voert verschillende soorten schilderwerken uit, zo ook vloerwerken. Een houten vloer moet om de zoveel jaar geschuurd en geschilderd worden. Zo blijven de vloeren jarenlang mooi. Naast vloerwerk, voeren onze schilders meer schilderwerk uit. Tijdens het schilderen nemen ze bijvoorbeeld ook het plafond mee. Zo creëert u een geheel binnen het bedrijf en draagt u een professionele sfeer uit. De aannemer stuurt de schilders aan en zorgt ervoor dat alles volgens schema verloopt.

Plan een afspraak in met onze aannemer

Plan een afspraak in bij Pollentia voor de vloerwerken voor uw bedrijf in Lierde. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons via +32 (0)55 21 16 89. Onze medewerkers nemen contact met u op en bespreken de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de projecten die we al hebben afgerond.